Παραπολιτικά

Η ΔΕΥΑΜΒ του Μπέου αγνοεί το Νόμο -Εξώδικο από το ΤΕΕ

Η ΔΕΥΑΜΒ συνεδριάζει την Τετάρτη και ενώ η αποπομπή της κ. Καπούλα και του ΤΕΕ από το συμβούλιο , κρίθηκε παράνομη, δεν της εστάλη πρόσκληση για συμμετοχή στη συνεδρίαση.

Κάθε απόφαση που θα ληφθεί στα διοικητικά συμβούλια , χωρίς τη συμμετοχή του ΤΕΕ και του εκπροσώπου του, θα είναι παράνομη.

Αυτό οφείλουν  να το γνωρίζουν οι εργολάβοι που περιμένουν να πληρωθούν, οι καταναλωτές και όλοι οι συναλλασσόμενοι με την Επιχείρηση. Ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης κ. Γαργάλας δήλωσε πως ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος θα καταγγελθούν για παράβαση καθήκοντος, από την ώρα που δεν εφαρμόζουν το Νόμο.

Και ποιος νοιάστηκε. Πρώτον δεν ενδιαφέρονται οι ίδιοι και δεύτερον η ΔΕΥΑΜΒ –αν συμβεί αυτό-θα γλυτώσει.

Ο Δήμος Βόλου υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να καλέσει τη Νάνσυ Καπούλα και “τούτο γιατί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που επικαλείται είναι άκυρη γιατί ελήφθη και κοινοποιήθηκε εκπρόθεσμα και συνεπώς δεν δεσμεύει κανένα”. Ο Δήμος Βόλου απαγορεύει στην Αποκεντρωμένη να εκδίδει αποφάσεις, παρότι από τα γραφεία της στο Βόλο γίνονται τα αδύνατα δυνατά για να διευκολύνεται ο δήμος από τους υπηρεσιακούς προϊσταμένους…  Τίποτα ωστόσο δεν εκπλήσσει πια. Η Νάνσυ Καπούλα και το ΤΕΕ θα απαντήσουν πάντως με εξώδικα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το