Τοπικά

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης

Ένα θερμό χειροκρότημα και πολλά συγχαρητήρια εισέπραξαν τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», την Τετάρτη 18/12,  στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας (Μελισσάτικα), όπου πραγματοποίησαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

«Χριστούγεννα με τα παιχνίδια της αγάπης» ο τίτλος της γιορτής, μια ιστορία πλούσια σε μηνύματα αγάπης και όμορφων συναισθημάτων. Πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά του «σήμερα», που ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα, χάνοντας τις στιγμές και το νόημα των Χριστουγέννων. Όμως, ένα «ταξίδι» στη Βηθλεέμ, εκεί που γεννήθηκε ο Χριστός, φανέρωσε την ουσία των Χριστουγέννων. Το θέμα της γιορτής ήταν άμεσα συνδεδεμένο με το θέμα του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος, που υλοποιείται στο Σταθμό για το 2019-2020, «Παιχνίδι, κομμάτι Ιστορίας και Πολιτισμού».

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος,  ο οποίος μίλησε για την ουσία των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε τα παιδιά και τις παιδαγωγούς για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν επί σκηνής και ευχήθηκε καλές γιορτές σε  όλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το