Τοπικά

Η άθληση διέξοδος αυτές τις ημέρες – Βολιώτες όλων των ηλικιών στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς

Διέξοδο για πολίτες όλων των ηλικιών αποτελεί η σωματική άσκηση. Από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα νέα περιοριστικά μέτρα, εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν επιλέξει να αθλούνται στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς. Στέλνουν μήνυμα στο 13033, με των κωδικό 6, για να ασκηθούν και αποτελεί για αυτούς μία διέξοδο.

Ο κ. Δημήτρης βρισκόταν την Παρασκευή στο «Άσυλο», φορώντας αθλητικά ρούχα, για να αθληθεί στα όργανα γυμναστικής, που υπάρχουν από την πλευρά της Γιάννη Δήμου. «Έρχομαι εδώ όταν υπάρχει χρόνος», δήλωσε και ανέφερε πως αν και το Αθλητικό Κέντρο δεν είναι κοντά στο σπίτι του, εντούτοις αποτελεί την κοντινότερη επιλογή. «Είναι η μόνη διέξοδος, καθώς είναι κλειστά όλα τα γυμναστήρια. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές». Τόνισε επίσης πως η γυμναστική είναι διέξοδος μέσα στην καραντίνα. Στα όργανα γυμναζόταν και η κ. Μαρία. Όπως είπε, βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο, όποτε προλαβαίνει. «Θα μπορούσα να έρχομαι και πιο συχνά, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, δεν με ευχαριστεί πολύ να βγαίνω έξω από το σπίτι». Η ίδια ανέφερε ότι πάντα γυμναζόταν, ακόμα και στο σπίτι. Η κ. Μαρία έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους πολίτες. «Πρέπει να κρατήσουμε τη ζωή», τόνισε και κάλεσε τον κόσμο, να έχει υπομονή, γιατί θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Ο 23χρονος Απόστολος βρίσκεται στο «Άσυλο» κάθε μέρα. Μένει κοντά στο Αθλητικό Κέντρο, για αυτό το επέλεξε για τη σωματική του άθληση. «Πριν το lockdown αθλούμουν εντατικά. Με τα περιοριστικά μέτρα μόνη λύση είναι η μετακίνηση για σωματική άσκηση», δήλωσε ο 23χρονος. Ωστόσο, όπως ανέφερε, οι περισσότεροι που βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο από την ημέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων στη μετακίνηση, δεν ακολουθούσαν και πριν την καραντίνα αυτό τον τρόπο ζωής. «Λίγοι γυμνάζονταν εντατικά και στο παρελθόν. Για τους περισσότερους αποτελεί μία έξοδος για λίγη ώρα από το σπίτι. Έρχονται εδώ και περπατούν ή τρέχουν. Βοηθάει αυτό». Ο Αποστόλης επιλέγει να τρέξει και να κάνει βάρη στο αθλητικό κέντρο. «Η νέα γενιά δεν στεναχωριέται, επειδή έχασε τη γυμναστική και τον καφέ της. Σκέφτεται και τους άλλους ανθρώπους. Ο κόσμος θα πεινάει σε λίγο καιρό», πρόσθεσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το