Ελλάδα

Η ατάκα του Φίλη για το «γεύμα ΣΥΡΙΖΑ» που προκάλεσε ασταμάτητο γέλιο στο στούντιο

filis

Διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό είχε ο Νίκος Φίλης, μία φράση του οποίου ήταν αρκετή για να προκαλέσει ασταμάτητο γέλιο σε πάνελ πρωινής εκπομπής.

Την αντίδραση αυτή προκάλεσε η απάντησή του σε ερώτημα για πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσπάθεια να κλείσουν τα εσωτερικά μέτωπα στο ΣΥΡΙΖΑ και ότι στο πλαίσιο αυτό έγινε γεύμα σε σπίτι κορυφαίου στελέχους του κόμματος το Σάββατο, στο οποίο έδωσε το παρών και ο ίδιος.

«Δεν είναι είναι είδηση ότι συμμετέχω σε γεύματα γενικώς…», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας άφθονο γέλιο στο στούντιο του Mega, τόσο στους δύο παρουσιαστές, όσο και στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος καθόταν δίπλα του και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. «Σε γεύματα πηγαίνω…», πρόσθεσε ο κ. Φίλης προσπαθώντας και ο ίδιος να σταματήσει να γελάει, με την «πληρωμένη» απάντηση να έρχεται από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που του είπε «Δεν αμφέβαλα για αυτό».

Οταν το κλίμα ευθυμίας ξεθύμανε, ο κ. Φίλης τόνισε ότι δεν γίνονται συζητήσεις που υποκαθιστούν τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. «Αντιθέτως όλα τα στελέχη ανταλλάσσουν απόψεις για την πραγματικότητα που διαμορφώνεται κάθε ημέρα. Γιατί δεν είμαστε μόνοι μας έχουμε αντιπάλους, τους δανειστές», πρόσθεσε.

Μάλιστα, επανέφερε το ζήτημα του δημοψηφίσματος, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τελεσίγραφο προς την Αθήνα. «Τελεσίγραφα δεν δέχεται αυτή η κυβέρνηση, είναι σαφές αυτό. Θα απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την επίθεση που γίνεται για στραγγαλισμό της ελληνικής οικονομίας. Ολες οι προτάσεις παραμένουν στο τραπέζι, όπως το δημοψήφισμα», τόνισε.

https://youtu.be/Nf8hWkoH4Ag

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το