Παραπολιτικά

Οι… αποκαλύψεις «Θ»

Μεταξύ τους – Μεταξά, χθες στην ημερίδα του ΙΓΜΕ, που αναγκαστικά πραγματοποιήθηκε, μιας και το έργο χρηματοδοτήθηκε από ευρωπαϊκούς πόρους και έπρεπε να δικαιολογηθεί η δημοσιότητα. Η προετοιμασία; Άψογη. Είχε… προβλεφθεί να υπάρχουν τόσες άδειες καρέκλες ώστε να μην υπάρξει κανένα παράπονο από κάποιον που δεν θα έβρισκε να καθήσει.
Οι εισηγήσεις; Αποκάλυψη του Ιωάννη…
Στην ημερίδα έγιναν συγκλονιστικές αποκαλύψεις, κάτι σαν αυτές του X-FILES, όπως ότι η Νεάπολη και η Αγριά στο ύψος της Παιδόπολης κινδυνεύουν από πλημμυρικά φαινόμενα.
Μα, δεν τους πιστεύουμε τους εισηγητές, που αιφνιδίασαν αναδεικνύοντας κρατικά μυστικά, μη αντιλαμβανόμενοι ότι χιλιάδες πολίτες βρίσκονται σε κρίσιμη ηλικία και κινδυνεύουν με καρδιακά επεισόδια. Πώς προχώρησαν σε συνταρακτικές ανακοινώσεις, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες, είναι απορίας άξιο και τολμάμε να πούμε και ανάλγητο.
Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα… 30 χρόνια τώρα στο Βόλο; Είναι δυνατόν να κινδυνεύει με πλημμύρες η Νεάπολη και η Αγριά; Επρόκειτο για κανονικό κληρονομικό χάρισμα και όχι για μια απλή επιστημονική προσέγγιση…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το