Ελλάδα

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη για την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Αλέξης Γεωργούλης δίνει τη δική του απάντηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media από την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, η τελευταία ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού, όπου μίλησε με την ιδιότητά του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, ήταν κάπως αμήχανη και έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και αστεία memes στο facebook. Μάλιστα αρκετά μέσα μετέφρασαν την ομιλία του στα ελληνικά προκειμένου να αποδείξουν πως όντως δεν έβγαζε νόημα.

Η απάντησή του Αλέξη Γεωργούλη μετά την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο
Μετά λοιπόν τις ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ευρωβουλευτής θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους», δήλωσε.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το