Τοπικά

Η ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά τη Νέας Ιωνίας του Παύλου Μαρκάκη διέψευσε τις στημένες δημοσκοπήσεις

Την αγορά της Νέας Ιωνίας επισκέφτηκε σήμερα ο υπ. Βουλευτής της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ κ. Παύλος Μαρκάκης και είχε συνομιλίες με κατοίκους και επιχειρηματίες της αγοράς.
Διεπίστωσε και εδώ ότι η απηχήσει που έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος στους ψηφοφόρους είναι μεγάλη. Οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στα όσα σωστά έχει διατυπώσει και προβλέψει μέσα από το κοινοβούλιο και στις τηλεοπτικές του εκπομπές


Ο κ. Παύλος Μαρκάκης στις συζητήσεις συμπλήρωσε και πολλές θέσεις και προτάσεις του Κυριάκου Βελόπουλο για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων του Αιγαίου, την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και στήριξη αγοράς και την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και της πρώτης κατοικίας με οριζόντιο κούρεμα των κατά 90%
Όλη αυτή η ανταπόκριση του κόσμου στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλο διαψεύδει στην ουσία τις στημένες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών για τα ποσοστά της ‘’Ελληνικής Λύσης’’.
Είναι εμφανής πλέον η προσπάθεια του κατεστημένου στα ΜΜΕ να επηρεάσει το εκλογικό σώμα δημιουργώντας ψεύτικα διλλήματα και προβάλλοντας ‘’ψεύτικα’’ κόμματα με ανύπαρκτα προγράμματα !!


Οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας εξέφρασαν την σιγουριά ότι η Μαγνησία θα εκλέξει αυτή τη φορά Βουλευτή από την ‘’Ελληνική Λύση’’ και προθυμοποιήθηκαν να βάλουν σταυρό στον κ. Παύλο Μαρκάκη αναγνωρίζοντας την προσφορά του στα κοινά και την κοινοβουλευτική του εμπειρία και αξιοπιστία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το