Αθλητισμός

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με το 1o Επετειακό Τουρνουά Ράπιντ

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και γιόρτασε τα γενέθλιά της με το 1ο Επετειακό Ράπιντ με διεθνή αξιολόγηση, που διοργάνωσε το Σάββατο 30/11/2019 στο πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, με τη συμμετοχή 26 σκακιστών και σκακιστριών.

Μετά από 6 γύρους την 1η θέση κατέλαβε ο Γιαννόπουλος Ιωάννης του Ε.Σ.Ο. ΠΑΠΑΦΗ “ΧΡΟΝΙΚΟΝ” με 5,5 βαθμούς, τη δεύτερη θέση ο Τζαμτζής Κωνσταντίνος της Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ) με 5 βαθμούς και την τρίτη θέση ο Ζαϊρές-Καρανάσιος Κωνσταντίνος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 4,5 βαθμούς.

Τέταρτη στη γενική κατάταξη και 1η στην κατηγορία Κ16 κατετάγη η 13χρονη Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα της Σ.Ε. “ΝΙΚΟΠΟΛΗ” ΠΡΕΒΕΖΑΣ (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ) με 4 βαθμούς.
Επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων: https://vchessacademy.gr/ και https://www.facebook.com/VolosChessAcademy/
Αποτελέσματα και στατιστικά του τουρνουά στη σελίδα: http://chess-results.com/tnr494357.aspx?lan=19

Το επόμενο σκακιστικό τουρνουά της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα είναι το 1o Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “Αργώ”, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2019 και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί ισχυροί σκακιστές και σκακίστριες από την Ελλάδα και όχι μόνο.
Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.gr/

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το