Τοπικά

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τον αγώνα του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βόλου

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας στηρίζει τον αγώνα του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βόλου που συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας μέχρι αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι διεκδικούν την οικονομική αναβάθμισή τους, κυρίως με την επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος Ειδικών Συνθηκών.
Την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, που μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα μέσω των προκηρύξεων 1Κ/2017, 2Κ/2017, 8Κ/2017. Στελέχωση της Διεύθυνσης Λειτουργίας Δικαστικών Υπηρεσιών. Αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, επισκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων καθαριότητας. Την επέκταση της λειτουργίας της απομαγνητοφώνησης και στις συνεδριάσεις των Ποινικών Δικαστηρίων.
Τη μηχανοργάνωση/μηχανογράφηση των υπηρεσιών (ηλεκτρονική δημοσίευση αποφάσεων, ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων, ένταξη στην Ψηφιακή Πύλη Solon.gov.gr, χορήγηση καινούριων ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών, κ.λπ.
Τέλος τη διεξαγωγή επιδοτούμενων σεμιναρίων σχετικών με το αντικείμενο της εργασίας τους και τις νέες εφαρμογές.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας ζητά από το υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες των νησιών του Βορείου Αιγαίου κατά απόλυτη προτεραιότητα. “Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των πρωτοβάθμιων συλλόγων δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις δικαστικές υπηρεσίες αυτών” καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το