ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοπικά

Η ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών για την απόσυρση του συστήματος διορισμών

Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας, αφού έλαβε υπόψη του τις σχετικές αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., στηρίζει την νέα απεργιακή κινητοποίηση και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες για την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου στις 15:00 στη Βουλή, με κυρίαρχο αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας, καταγγέλλει την συγκυβέρνηση και καταδικάζει την αδικαιολόγητη χρήση βία που ασκήθηκε ενάντια στους εκπαιδευτικούς, που ειρηνικά είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν την απόσυρση της τροπολογίας για τους διορισμούς στην εκπαίδευση.
Καλεί επίσης τα μέλη των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Μαγνησίας ναυλώνει λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει από το δημαρχείο Βόλου για την Αθήνα, την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου στις 8.30 π.μ. Για το λόγο αυτό δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται στα μέλη του συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το