Ελλάδα

Hayate: «Είχαν βούληση αυτά τα παιδιά» – Προκαλεί ο youtuber μέσα από τη φυλακή

Για την υπόθεση κακοποίησης ΑμεΑ σε ζωντανή σύνδεση μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή ο youtuber Hayate λέγοντας πως αυτά τα παιδιά και καταλάβαιναν και είχαν βούληση και δεν έκαναν κάτι που δεν ήθελαν, αλλά κέρδισαν από όλο αυτό.

Μιλώντας στο Star ανέφερε σχετικά με το κανάλι του στο YouTube: «Ήταν κάτι καινούργιο εκείνη την εποχή, πριν 10 χρόνια, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος που το έχει ξανακάνει. Ξέραμε ότι αν ασχοληθείς με κάτι, μπορεί να γίνει και υπάρχει μια προοπτική. Μόνος μου προχώρησα, όλοι μου λέγανε συνέχισε τη δουλειά εκεί που είσαι, εγώ έκανα αυτό που μου άρεσε και ήταν η εποχή που βραβευτήκαμε ως το καλύτερο κανάλι του YouTube στο Waterboom».

«Από ένα σημείο και μετά ξέφυγε»
Απαντώντας σχετικά με το αν κάποια στιγμή τα βίντεο «ξέφυγαν», ο ίδιος απαντά: «Σίγουρα από ένα σημείο και μετά ξέφυγε. Εγώ και εκ των πραγμάτων είχα σταματήσει πολύ πριν φτάσουμε σε κάποιο ακραίο περιστατικό και γι’ αυτό δεν πυροδοτήθηκε κάποια κατάσταση που εγώ έκανα όλα αυτά τα live. Δεν λέγανε αυτά τα παιδιά ότι η βούλησή τους δεν μετράει, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δεν ξέρω αν ισχύει, θεωρητικά η βούλησή τους δεν μετράει. Εγώ αυτά τα παιδιά τα έζησα. Αυτό δεν το γνώριζα νομικά, δεν μπορούσα να το ξέρω».

Για το αν ζητούσε χαρτιά, κάτι που να πιστοποιούσε ότι τα παιδιά δεν είναι ΑμεΑ, υποστήριξε: «Δεν ζητούσα χαρτιά. Θα ήταν και προσβολή να του πεις του άλλου αυτό το πράγμα. Αν είχε χαρτιά θα έπρεπε να το γνωρίζουμε εξ’ αρχής. Και εγώ και ο κόσμος που έβλεπε βίωνε αυτά τα παιδιά σε καθημερινή βάση και έβλεπε αντιδράσεις και συμπεριφορές δεν συνέτειναν στο ότι δεν καταλάβαιναν και δεν έβλεπαν βούληση».

«Ξεκίνησε για πλάκα και εξελίχθηκε σε χοντράδα»
«Σίγουρα έβλεπα κάποια παιδιά που μπορεί να είχαν κινητικά προβλήματα. Αλλά σε οποιαδήποτε συζήτηση, σε οποιαδήποτε συναναστροφή ούτε μπορείς να τους κοροϊδέψεις ούτε να τους πείσεις για κάτι που δεν θέλουν. Αν δεν είχαν βούληση, θα έπρεπε γιατροί, δάσκαλοι, γονείς να έφταναν σε μένα. Από τα lives δεν έχω μετανιώσει. Αυτά τα παιδιά κέρδισαν από μένα. Κανένα παιδί δεν έζησε κακοποίηση ή εκμετάλλευση. Μετανιώνω για τα challenges. Ξεκίνησε για πλάκα και εξελίχθηκε σε χοντράδα. Χόντρυνε το πράγμα και δεν ήταν ωραίο. Όσο έλειπα διακοπές το είδα και αποφάσισα να αλλάξω το ύφος των εκπομπών», είπε.

«Κάποιοι ήθελαν να έρθουν με το ζόρι. Έβλεπαν τους άλλους που έπαιρναν αποδοχή, αγάπη και ανέβαινε το βιoτικό τους επίπεδο. Μ’ αυτά τα παιδιά έβγαινα κάθε βράδυ σε club που δεν θα έβγαιναν ούτε απ’ έξω», είπε επίσης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βαναυσότητα στην Κεφαλονιά: Για δύο ημέρες κρεμόταν στο σταυρό η αλεπού!

Μια αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στην Κεφαλονιά με θύμα μια αλεπού. Περαστικός αντίκρισε το νεκρό ζώο…

29 Φεβρουαρίου 2024

Δημοσκόπηση OPEN: Το crash test των πολιτικών αρχηγών

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της MRB για λογαριασμό της…

29 Φεβρουαρίου 2024

Νέα δημοσκόπηση: Ενίσχυσε τον ΣΥΡΙΖΑ το συνέδριο; Τι απαντούν οι πολίτες

Προβάδισμα 20 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση…

29 Φεβρουαρίου 2024

Εμανουέλ Μακρόν: «Θα βουτήξω στον Σηκουάνα»

Υπόσχεση πως θα κολυμπήσει στα νερά του Σηκουάνα έδωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν…

29 Φεβρουαρίου 2024

Σούπερ μάρκερ: Ποιες μειώσεις θα δουν από αύριο οι καταναλωτές στα ράφια

Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 1η Μαρτίου, η εφαρμογή των τεσσάρων νέων κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση…

29 Φεβρουαρίου 2024

Κατάπιε κέρματα και μαγνήτες για να «χτίσει» σώμα: Οι γιατροί αφαίρεσαν 76 μέταλλα από το σώμα του

Οι γιατροί σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί αφαίρεσαν 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες από το…

29 Φεβρουαρίου 2024