Αθλητισμός

H Nίκη συγχαίρει την αγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης

Ολοκληρώθηκαν αγωνιστικά, οι διοργανώσεις σε όλες τις περιφέρειες, που αφορούσαν στο ενοποιημένο πρωτάθλημα κατηγοριών μιας ιδιαίτερης αγωνιστικής χρονιάς, λόγω των υγειονομικών καταστάσεων της πανδημίας. Η αγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και πρωταθλήτρια Ελλάδας για δυο συνεχόμενα χρόνια, με αποστολή 40 αθλητών το διήμερο 25-26 Ιουλίου έδωσε παρών στο ανοικτό κολυμβητήριο Λάρισας, σε ιδιαίτερα δύσκολες λόγω θερμοκρασιών συνθήκες.

Όλα τα παιδιά κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια πετυχαίνοντας επιδόσεις και κάνοντας την υπέρβαση και την ίδια στιγμή που αγωνίζονταν και ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε δύο ημέρες σε όλα τα αγωνίσματα, ατομικά και ομαδικά πρωί-απόγευμα, συναγωνίζονταν για τα ίδια αγωνίσματα, αθλητές σε Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο) και Αθήνα (ΟΑΚΑ) που αγωνίζονταν σε κλειστούς κλιματιζόμενους χώρους από 25-29 Ιουλίου.

Οι αθλητές του Συλλόγου, κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια και πέτυχαν για άλλη μια φορά χρόνους και θέσεις στη γενική κατάταξη, επιβεβαιώνοντας το DNA αυτής της ομάδας για την υπέρβαση.
Για ακόμη μια χρονιά, το τμήμα κολύμβησης βρέθηκε στις πρώτες θέσεις σε πανελλήνια κατάταξη, τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και στις επιμέρους αγοριών και κοριτσιών, στην κατηγορία των ηλικιακών (Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α και Β ,Παίδες- Κορασίδες), όσο και στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας στην κατηγορία Εφήβων- Νεανίδων.

Η ομάδα είναι από τις πρώτες περιφερειακές δυνάμεις στο χώρο της κολύμβησης σε πανελλήνιο επίπεδο και πρώτη κολυμβητική ομάδα στη Θεσσαλία κι ευρύτερα στην Κεντρική Ελλάδα.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια που δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους, σε τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το