Τοπικά

H Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου συγκεντρώνει βιβλία για τις σχολικές βιβλιοθήκες

Περισσότερα από 150 καινούργια και καλά μεταχειρισμένα βιβλία, για αναγνώστες δημοτικού σχολείου και γυμνασίου, κατάφερε και εξασφάλισε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, προκειμένου να τα προσφέρει με τη σειρά της, σε συλλόγους γονέων και διευθύνσεις σχολείων, που επιθυμούν να συμπληρώσουν τις σχολικές τους βιβλιοθήκες.
Η προσφορά των βιβλίων, έγινε από γονείς που ενδιαφέρθηκαν αυτοβούλως, εκδοτικές εταιρείες, συγγραφείς κ.α., μετά από επικοινωνία με μέλη της Ένωσης, ενώ η προσφορά προς τα σχολεία, θα γίνει ανάλογα με αιτήματα που έχει δεχθεί ήδη το Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και όσα πιθανά δεχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Στόχος είναι, να μπορέσει η Ένωση, να καλύψει ορισμένες έστω που υπάρχουν, ανάγκες (κατά προτεραιότητα και στο μέτρο των δυνατοτήτων), ώστε τα παιδιά, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους όσο γίνεται περισσότερο, μέσα από την ανάγνωση.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ζητά παράλληλα από συμπολίτες γονείς, που έχουν βιβλία σε καλή κατάσταση, που δεν τα χρειάζονται πλέον και επιθυμούν να τα προσφέρουν δωρεάν, όπως και όσους εκπροσώπους συλλόγων γονέων ή διευθυντές που έχουν σημαντικές ελλείψεις στις βιβλιοθήκες τους και έντονο παράλληλα ενδιαφέρον παιδιών για δανεισμό βιβλίων, να επικοινωνήσουν με την Ένωση Συλλόγων, προκειμένου να καλυφθούν, κάποιες ανάγκες.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail της Ένωσης [email protected] ή να τηλεφωνήσουν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή 6944-168991 ([email protected] ) ή στην Γραμματέα Έφη Διανέλλου 6909-141527 ([email protected]) .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το