Αθλητισμός

H Δήμητρα πέρασε με 0-3 από την έδρα της Αγίας Παρασκευής

Η Δήμητρα πέρασε με 0-3 από την έδρα της Αγίας Παρασκευής, πήρε έκτο συνεχόμενο «τρίποντο και δωδέκατο σε δεκατέσσερις αγωνιστικές και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Διαγόρα που ακολουθεί στο πρόγραμμα…
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Καψιώτης …κερνούσε και ο Παπαδόπουλος σκόραρε. Από σέντρες του δεξιού μπακ που είχε συνεχώς προωθήσεις στην επίθεση, ο επιθετικός της Δήμητρας βρήκε δίχτυα, για το 0-1 στο 26ο λεπτό με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και για το 0-2 με το γόνατο από κοντά στο 34ο λεπτό. Το σκορ έκλεισε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κρανάς με φάουλ, με το δεξί πόδι από πλάγια αριστερά.
Αναφορικά με τις καλύτερες φάσεις, στο 18′ ο Κρανάς από καλή θέση αστόχησε κι ακολούθησαν δύο για τους γηπεδούχους με τον εξαιρετικό Σιόβα ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και σούταρε, στο 29′ με φάλτσο από το ύψος της μεγάλης περιοχής ελάχιστα άουτ και στο 32′ από δύσκολη θέση, επίσης η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 41′ διπλή φάση για την Δήμητρα καθώς σε σέντρα του Καψιώτη, ο Παπαδόπουλος έκανε την κεφαλιά κι απέκρουσε με το πόδι ο Ζήγρας, ενώ στην επαναφορά, σουτ του Βούλγαρη απέκρουσε αμυνόμενος. Στην επανάληψη, η Αγία Παρασκευή είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Σιόβα, Μαστακούλη, στο 62′ και 78′ αντιστοίχως, που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Μπράνο, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα απείλησε με σουτ του Βούλγαρη που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ και σε μία φάση με τον Παπαδόπουλο να μην προλαβαίνει να πλασάρει από πλεονεκτική θέση. Ντεμπούτο για την Αγία Παρασκευή έκανε ο αμυντικός Παναγιώτη Στέκας, που είναι φοιτητής κι αποκτήθηκε από την Αιδηψό, ενώ εκφράστηκαν παράπονα για τις υποδείξεις του Καλαντζή, για μία φάση που ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Κατσαγεωργίου και γενικότερα για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες όπως σημειώθηκε από τους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Μαστακούλης (70′ Στέκας), Κατσαγεωργίου, Πάσα, Ρακής (65′ Μαρμαρινός), Σιόβας, Ρουσσάς (71′ Αναστασιάδης).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης (70′ Ζαντιώτης), Νικηφοράκης (80′ Παυλίδης), Κυριάκος, Στεφανής, Στ. Τσιάτσιος (63′ Β. Τσιάτσιος), Κρανάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Φούκης (63′ Κακλιάς).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τον Παπανικολόπουλο ανακοίνωσε η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι το νέο απόκτημα της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας…

2 Φεβρουαρίου 2024

Νέος προπονητής στον Ατρόμητο Ν. Ιωνίας ο Παπαστεργίου

Ο Κώστας Παπαστεργίου είναι ο αντικαταστάτης του Χάρη Σαββαντίδη στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Νέας…

2 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΕ Βόλος: Ευαγγέλου και Περράκης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη

Η ΠΑΕ Βόλος απάντησε στην επιστολή της ΕΠΟ προς τη Σούπερ Λιγκ, με την οποία…

2 Φεβρουαρίου 2024

Εκτός ομάδας ο Χρ. Δαμάσκος μετά από απόφαση της διοίκησης του Αστέρα

Από τον Αστέρα Ριζομύλου γνωστοποιήθηκε ότι ο Χρ. Δαμάσκος τίθεται εκτός ομάδας. Αναλυτικά: «Η ομάδα…

2 Φεβρουαρίου 2024

Πήρε Παπαγιάννη ο ΑΣ Αγχίαλος

Περαιτέρω ενίσχυση για τον Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες/Θήβες που απέκτησε τον Δημήτρη Παπαγιάννη. Πρόκειται για 19χρονο…

2 Φεβρουαρίου 2024

Αποχαιρέτησε τον Θεοδωρόπουλο ο Πύρασος

Παρελθόν αποτελεί από τον Πύρασο ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, με τους Αγχιαλίτες να τονίζουν τα εξής:…

2 Φεβρουαρίου 2024