Τοπικά

H ΔΕΥΑΜΒ μετά τις σοβαρές καταγγελίες παραδέχεται πως …«ενημέρωσε» το Γηροκομείο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του…

Η χθεσινή αποκάλυψη του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλου Πάνου ότι η ΔΕΥΑΜΒ απείλησε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα με διακοπή νερού το ίδρυμα, θορύβησε τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ , που με σημερινή της ανακοίνωση αποδέχεται επί της ουσίας ότι αυτό συνέβη, αλλά στο πλαίσιο ενημέρωσης.
Μάλιστα κατηγορεί τον πρόεδρο κ. Πάνο ότι εκμεταλλεύεται τους γέροντες, μετά τις αποκαλύψεις του.
«Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος όταν με δημοσιογραφικά σχόλια εξυπηρετεί υμετέρους κάνοντας πολιτική χρησιμοποιώντας 125 ηλικιωμένους του Γηροκομείου ꓼ
Η ΔΕΥΑΜΒ και ειδικότερα οι αρμόδιες Υπηρεσίες της έχουν εκ του νόμου υποχρέωση να ειδοποιούν τους καταναλωτές για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.
Να θυμίσουμε όμως στους εθελοτυφλούντες και κατόχους φτωχής μνήμης ότι η σημερινή Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ με Αποφάσεις και Δράσεις:
1. Έχει δημιουργήσει ένα ευρύ και ελαστικό πλαίσιο διακανονισμού των
ληξιπρόθεσμων οφειλών σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες για όλα τα νοικοκυριά.
2. Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των καταναλωτών, ενώ πρώτη πανελλαδικά ενέκρινε ευρύ Κοινωνικό Τιμολόγιο.
Όσο για το σχόλιο του κ.Παπαδούλη περί των αιτιών απώλειας μνήμης, να του θυμίσουμε ότι οι ευαισθησίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και για την βελτίωση της ποσότητας και ποιότητας του νερού αποδεικνύονται με Δράσεις σαν κι’ αυτές εκατομμυρίων ευρώ είτε εξ ιδίων πόρων είτε μέσω χρηματοδότησης που πραγματοποιεί η σημερινή Διοίκηση με την πλήρη ενεργοποίηση ετησίως του Τεχνικού Προγράμματος και όχι με δράσεις βιτρίνας που συνήθιζαν άλλες Διοικήσεις.
Ας αναζητήσει λοιπόν αλλού τα αίτια της απώλειας μνήμης του. Ίσως σε προηγούμενες Διοικήσεις και Δημοτικές Αρχές που είχαν αυτό που σήμερα υλοποιεί η ΔΕΥΑΜΒ, το Σχέδιο Διαχείρισης υδατικών πόρων, για τρία χρόνια στα συρτάρια»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το