Τοπικά

Γυρίσματα στην Σκόπελο για τη σειρά «Aerial Greece» που θα προβληθεί σε Αμερικάνικο συνδρομητικό κανάλι

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Documentary «Aerial Greece» που περιλαμβάνει την Σκόπελο.
Η Σκόπελος επιλέχτηκε από την Ιρλανδική εταιρία «Tag Film Production» σε συνεργασία με το «Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου», μαζί με άλλα 10 νησιά της Ελλάδας, για προβολή σειράς 4 επεισοδίων «Aerial Greece» στο εξειδικευμένο Αμερικάνικο συνδρομητικό κανάλι «Smithsonian Channel» με 30 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.
Σκοπός της σειράς είναι να αναδείξει τον πολιτιστικό πλούτο και το φυσικό κάλλος της Σκοπέλου μέσα από μια ποικιλία σύγχρονων και αρχαίων τοποθεσιών.
Έγιναν λήψεις σε 6Κ UHD χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία drone, μαγνητοσκοπήθηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό & video του νησιού, η μονή του Αγίου Ευσταθίου, τα Σεντούκια, ο Αμάραντος, ο Άγιος Ιωάννη όπου πραγματοποιήθηκε αναπαράσταση Ελληνικού Θρησκευτικού γάμου με λήψεις από το παγκοσμίως γνωστό ως «Mamma Mia Chapel»


Ο Δήμος Σκοπέλου, στο πλαίσιο των ενεργειών της Τουριστικής Προβολής, παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων στο νησί. Επικεφαλής ήταν η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Ιωάννα Ευσταθίου η οποία όλο το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν παρούσα και βοήθησε τα μέγιστα για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα.
Η προβολή του ντοκιμαντέρ είναι τεράστια διαφήμιση για το νησί της Σκοπέλου και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην αύξηση των επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Σκοπέλου ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν οι λήψεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το