Αθλητισμός

Γύρισαν με το… ροζ φύλλο από τη Λάρισα οι Βετεράνοι μπάσκετ της Μαγνησίας

Στη Λάρισα βρέθηκαν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Μαγνησίας, οι οποίοι αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα της γειτονικής πόλης. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό του Αλκαζάρ και το χάρηκαν οι παίκτες και των δύο ομάδων.

Στο παρκέ οι Βετεράνοι Θεσσαλίας απέδειξαν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται. Αυτό το έδειξαν και στη Λάρισα όπου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πήραν τη νίκη με 86-59.

Ασφαλώς το πιο σημαντικό δεν ήταν αυτή καθ’ αυτή η νίκη, αλλά ότι οι καλαθοσφαιριστές του παρελθόντος συναντιούνται μεταξύ τους και θυμούνται τις όμορφες στιγμές που έζησαν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα κάποιοι σε απόδοση φαίνεται ότι περνούν μια δεύτερη νιότη εντυπωσιάζοντας στο παρκέ.

Ο αγώνας έγινε κατόπιν πρόσκλησης των Παλαιμάχων Λάρισας, αφού οι άνθρωποι των δύο ομάδων έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Για τους Βολιώτες δεν αγωνίστηκαν σημαντικά στελέχη όπως οι Σπύρος Γιαννίκος, Απόστολος Αυγερινός και Γιώργος Δαλούκας, αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόδοσή τους.

Βέβαια ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας δεν σταματά εδώ. Ήδη έχουν γίνει επαφές και το προσεχές διάστημα η ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα.

Το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν άσους του παρελθόντος όπως ο παλιός διεθνής άσος του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, Τάκης Καρατζουλίδης και ο Γιώργος Μυτακίδης, που θεωρείται η «ψυχή» της ομάδας συμβάλλοντας σημαντικά και στον οργανωτικό τομέα.

Από την πλευρά του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας απευθύνεται έκκληση σε όσους έχουν αγωνιστεί στις ομάδες της περιοχής μας στο παρελθόν να έρθουν στις τάξεις του. Πράγματι γίνεται μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να στελεχωθεί ο σύλλογος με ακόμη περισσότερα μέλη, προκειμένου να αναπτύξουν ακόμη πιο πλούσια δράση.

Άλλωστε ο σκοπός του συλλόγου δεν είναι μόνο αγωνιστικός. Ταυτόχρονα τα μέλη του επιθυμούν να έχουν κοινωνική προσφορά, όπως συνέβη πρόσφατα στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, όπου συναντήθηκαν πάλι με τους Παλαιμάχους Λάρισας, με σκοπό την ενίσχυση του λαού της Ουκρανίας, ο οποίος δοκιμάζεται από τη ρωσική εισβολή.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Βασίλης Καραΐσκος, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά ο Θανάσης Τασιός μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση. Η σύνθεση της ομάδας της Μαγνησίας ήταν η ακόλουθη:

Θανάσης Τασιός, Λάμπρος Πρέκας, Βαγγέλης Πρέκας, Νίκος Πρέκας, Άγης Τζούμας, Λάμπρος Τζούμας, Αντώνης Ντάφος, Απόστολος Χριστοφορίδης, Ουμπέρτο Πορτοφέρι, Σπύρος Κούργιας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ιδιαίτερο παιχνίδι με την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό

Ιδιαίτερο παιχνίδι με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνει απόψε (21.45 Novasports Prime) στο Βελιγράδι…

30 Νοεμβρίου 2023

ΛΑΣ Θεσσαλίας “Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια, που ετοιμάζουν κυβέρνης και επιχειρηματικοί όμιλοι αυτοκινητόδρομων το 2024”

  Η ΛΑΣ Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, απο τις…

30 Νοεμβρίου 2023

Απορία

Στις 3.15 το μεσημέρι αυτή ήταν η εικόνα σχεδόν σε όλη τη Στρ. Μακρυγιάννη, όπου…

30 Νοεμβρίου 2023

Με Μονακό στο Πριγκιπάτο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός

Τη Μονακό εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (20.00 Novasports 4) ο Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική…

30 Νοεμβρίου 2023

Χτύπησαν 26χρονο επειδή είχε στη τσάντα του αυτοκόλλητα της ελληνικής σημαίας και της Παναγίας

Επίθεση από επτά αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) ένας 26χρονος στο προαύλιο της…

30 Νοεμβρίου 2023

Επισκέψεις στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Μαθητές του 22ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου επισκέφθηκαν την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ε.έ. το Βυζαντινό Μουσείο…

30 Νοεμβρίου 2023