Τοπικά

Γυναίκα στρατιωτικός στο Στεφανοβίκειο με κορωνοϊό

Μια γυναίκα στρατιωτικός είναι το νέο κρούσμα στην ΤΑΞΑΣ του Στεφανοβικείου. Στο μεταξύ ένας 68χρονος που βρέθηκε στη Μαγνησία   θετικός πριν λίγες ημέρες διασωληνώθηκε στο πανεπιστημιακό. Η κατάσταση έχει ξεφύγει στον Αμπελώνα και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει λοκ-νταουν καθώς υπάρχουν θετικές εισηγήσεις στην Πολιτική προστασία.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid-19. Τα 4 πρόκειται για στενές επαφές με ήδη γνωστά κρούσματα. 1 κρούσμα αφορά φοιτητή που επέστρεψε από παραθερισμό σε νησί των Κυκλάδων, 1 σχετίζεται με γάμο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τέλος 1 κρούσμα θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 2 κρούσματα αφορούν στενές επαφές κρούσματος (06-08-2020).

-Στην περιοχή της Μαγνησίας
Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19.  Ένα αποτελεί στενή επαφή με άλλα κρούσματα στο Στρατόπεδο του Στεφανοβικείου ενώ 1 ακόμα κρούσμα αφορά σε επαγγελματία υγείας που διαμένει στην περιοχή (πρόκειται για τον παιδίατρο από τον Βόλο)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το