Κόσμος

Γυμνός άνδρας περπατά χαμογελαστός σε αεροδρόμιο στο Ντάλας

Μερικοί ταξιδιώτες χρειάζονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Ένας άνδρας συνελήφθη να κάνει βόλτα γυμνός στους χώρους του διεθνούς αεροδρομίου Dallas-Fort Worth.

Στο βίντεο που είδαν από τις κάμερες ασφαλείας ο άνδρας περπατά γυμνός -χωρίς καμία αποσκευή και να περνάει αργά μπροστά από ένα ταχυφαγείο μέσα στον τερματικό σταθμό C του αεροδρομίου, από τον οποίο εκτελούνται αποκλειστικά πτήσεις της American Airlines.

Ένας έκπληκτος περαστικός προσπέρασε τον άνδρα, ο οποίος δεν έδωσε καμία σημασία στα διαταραγμένα βλέμματα που στρέφονταν προς το μέρος του.

«Υπάρχει ένας γυμνός τύπος στο αεροδρόμιο», ακούγεται να λέει ένας άλλος άνδρας που βιντεοσκοπεί την περίεργη συνάντηση, ενώ κάποιος που βρίσκεται κοντά τον παρακαλάει να μην καταγράψει τον άγνωστο.

Ο γυμνός άντρας κουνάει αμέσως το κεφάλι του προς την κάμερα, δείχνει με το δάχτυλό του και αρχίζει να κουνάει το κεφάλι του.

«Ναι, υπάρχει», λέει ο άνθρωπος που τον καταγράφει.

Ο γυμνός ταξιδιώτης συνεχίζει να κουνάει το κεφάλι του έχοντας ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη του.

Σύντομα συνελήφθη από το Τμήμα Ασφάλειας του αεροδρομίου DFW και μεταφέρθηκε για ψυχιατρική εξέταση. Η αεροπορική εταιρεία δεν ανέφερε αν ο άνδρας κατηγορήθηκε ή ποιες συνθήκες οδήγησαν στο περίεργο περιστατικό.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το