Τοπικά

Γραφεία εξωτερικών συμβούλων θα προωθήσουν τον Δήμο Βόλου

Στο Δήμο Βόλου
Στο Δήμο Βόλου

Στο ποσό των 93,7  εκατομμυρίων ευρώ θα κινηθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2015 και όπως τονίστηκε έμφαση θα δοθεί στην εξόφληση χρεών προς τους προμηθευτές. Ταυτόχρονα, από το σχέδιο προϋπολογισμού φαίνεται ότι ο δήμος προχωρά σε συνεργασίες με εξωτερικούς συμβούλους.

Ο δήμος θα συνεργαστεί με σύμβουλο για υπηρεσίες στην κατάρτιση ολοκληρωμένου προγράμματος προσέλκυσης επενδύσεων σε τοπικό επίπεδο και στην εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας. Θα διαθέσει συγκεκριμένα 72.570 ευρώ, όπως φαίνεται από το σχέδιο προϋπολογισμού.

Θα πληρώσει επίσης 24.600 ευρώ για υπηρεσίες συμβούλου εκπόνησης και παρακολούθησης ολοκληρωμένου προγράμματος Τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου 2015-2017. Το ίδιο ποσό θα διαθέσει για την αξιολόγηση και αναδιοργάνωση δομών Δήμου Βόλου, ενώ θα δαπανήσει 72.570 ευρώ για παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την υποστήριξη του Δήμου στη δημιουργία και προώθηση ενός καινοτόμου και υψηλής προστιθέμενης αξίας αγροδιατροφικού προτύπου με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Αναλυτικά στοιχεία για τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου στη «Θεσσαλία» που κυκλοφορεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το