Ελλάδα

Google: Γιατί έπεσαν YouTube και Gmail

Σημαντικά προβλήματα παρουσίασαν οι περισσότερες υπηρεσίες της Google, το μεσημέρι τη Δευτέρας, 14 Δεκεμβρίου. Μερικές από τις υπηρεσίες που «έπεσαν» παγκοσμίως ήταν το YouTube, το Gmail, το Google Assistant, και τα Google Docs. Έτσι εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν βίντεο, να λάβουν ή να στείλουν τα e-mail τους και να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους.

Στους χρήστες της Google που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν το YouTube και το Gmail, παρουσιάζονταν τα παρακάτω μηνύματα:

Σύμφωνα με τον Guardian, τα προβλήματα πιθανότατα σχετίζονταν με τα εργαλεία ελέγχου ταυτότητας της εταιρείας (authentication tools), τα οποία ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες συνδέονται στις υπηρεσίες της Google.
Τα προβλήματα των υπηρεσιών της Google, επιβεβαιώνονται και από την έγκυρη ιστοσελίδα downdetector, η οποία παρουσιάζει αναλυτικό γράφημα με τις αναφορές προβλημάτων που έχουν γίνει από χρήστες τις τελευταίες ώρες. Από τα γραφήματα γίνεται αντιληπτό ότι το πρόβλημα ήταν παγκόσμιο.

Αναλυτικότερα, οι χρήστες της Google ανέφεραν προβλήματα στις παρακάτω υπηρεσίες: Gmail, Google Calendar, Google Drive, Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Sites, Google Groups, Classic Hangouts, Google Chat, Google Meet, Google Vault, Currents, Google Forms, Google Cloud, Google Keep, Google Tasks, Google Voice.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το