Θ Plus

Γονείς και παιδιά έφυγαν τρέχοντας από κινηματογράφο λόγω της πιο «τρομακτικής ταινίας της χρονιάς»

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν σε σινεμά στην πόλη Περθ της Αυστραλίας και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα γίνει.
Γονείς και παιδιά ήταν έτοιμοι να δουν την ταινία «Peter Rabbit» και πριν την έναρξη της παρακολούθησαν, όπως συνηθίζεται, διαφημίσεις και τρέιλερ ταινιών. Κατά τη διάρκεια αυτών, ωστόσο, προβλήθηκε κάτι που δεν έπρεπε.
Κατά λάθος έπαιξε το τρέιλερ της ταινίας «Hereditary» που χαρακτηρίστηκε ως «η τρομακτικότερη ταινία της χρονιάς». Οι σκηνές που προβλήθηκαν είχαν ό,τι ταιριάζει σε ένα θρίλερ… ένα «περίεργο» παιδί που κόβει το κεφάλι ενός περιστεριού με ψαλίδι, αίμα, ανθρώπους να παίρνουν φωτιά…

Αποτέλεσμα ήταν γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους και να φεύγουν άρον άρον από τον κινηματογράφο, όπως σημειώνει το Watoday.
«Ηταν φρικτό. Πολύ γρήγορα καταλάβαινες πως δεν ήταν μια ταινία για παιδιά. Γονείς ούρλιαζαν στο άτομο που χειρίζεται τον προτζέκτορα να σταματήσει, καλύπτοντας τα μάτια και τα αυτιά των παιδιών τους. Μερικοί έφυγαν κακήν κακώς από το σινεμά, σχεδόν σέρνοντας τα παιδιά τους», είπε ένας θεατής.
Οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου έσβησαν, τελικά, την οθόνη και στη συνέχεια προσέφεραν δωρεάν εισιτήρια στους θεατές.
Το περιστατικό «διερευνάται σε βάθος για να διαβεβαιωθεί πως δεν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Event Hospitality and Entertainment.

Το τρέιλερ της ταινίας «Hereditary»

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το