Αθλητισμός

Γοήτευσε ο ΝΟΒΑ στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε το εθνικό πρωτάθλημα της καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης, στην όπεν κατηγορία. Όπως αναμενόταν η Μεταμόρφωση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αφού κατέκτησε και τα πέντε χρυσά στους ισάριθμους τελικούς των αγωνισμάτων της διοργάνωσης, αλλά πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο ΝΟΒΑ με δύο χάλκινα μετάλλια και την 4η θέση στη βαθμολογία, χάνοντας την 3η για μόλις ένα βαθμό.
Ο ΝΟΒΑ πήρε τα δύο χάλκινα μετάλλια σε Κόμπο και Highlight. Στο Κόμπο, την ομάδα αποτελούσαν οι: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα). Στο Highlight την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν οι: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίνη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου (αναπλ. Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Κυριακή Καραγιάννη).
Και στα δύο παραπάνω αγωνίσματα πρώτευσε η Μεταμόρφωση με δεύτερη τη Βουλιαγμένη. Επίσης, η Μεταμόρφωση κατέκτησε τα χρυσά στο Σόλο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, στο Ντουέτο με τις Πλατανιώτη-Παπάζογλου και στο Ομαδικό. Ασημένιο κατέκτησαν για τη Μεταμόρφωση η Εβελίνα Παπάζογλου στο Σόλο και οι Ταξοπούλου-Τσόλα στο Ντουέτο. Το χάλκινο μετάλλιο στο Σόλο κέρδισε η Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου της Βουλιαγμένης και στο Ντουέτο οι Μαλκογεώργου-Σαραντίδη, επίσης της Βουλιαγμένης. Το ασημένιο στο Ομαδικό πήρε η Βουλιαγμένη και το χάλκινο ο Ν.Ο. Χανίων.
Η τελική βαθμολογία: Μεταμόρφωση 130, Βουλιαγμένη 105, Κ.Ο. Ηρακλείου 89, ΝΟΒΑ 88, Ν.Ο. Χανίων 61, Νηρέας Χαλανδρίου 47, Πανσερραϊκός 42, Ωρίων 40, Ροή 16, Γλυφάδα 16, Ηρακλής 10, ΓΑΣ Βόσπορος 2.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το