Τοπικά

Γνωστός ηθοποιός υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Μαγνησία

«O ΣΥΡΙΖΑ νεκρανάστησε με την πολιτική και την τακτική του όλο το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα», τόνισε σήμερα κατά την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ, ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής του κόμματος στη Μαγνησίας Βασίλης Μεταξάς. Ο ίδιος σημείωσε ότι “τμήμα του παλιού πολιτικού συστήματος φιγουράρει στα «αριστερά» ψηφοδέλτιά του, όπου το «προοδευτικό» του μέτωπο περιλαμβάνει την Παπακώστα, τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ και το βαθύ ΠΑΣΟΚ”.

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μαγνησία, συμμετέχει μεταξύ άλλων ο γνωστός Βολιώτης ηθοποιός Δημήτρης Τζιουμάκης. Αναλυτικά, υποψήφιοι βουλευτές είναι οι:

Ακριβού Μυρτώ, ιδ. Εκπαιδευτικός από την περιοχή του Αλμυρού
Ρηγάκη Κωνσταντίνα, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός
Ριζόπουλος Απόστολος, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου
Ρούση – Κωτή Αγορή (Ρίτσα), πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βόλου
Ρούσσας Γεώργιος, Πρόεδρος Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, αναπληρωτής γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας
Στεργίου Κωνσταντίνος, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας»
Τζιουμάκης Δημήτριος, ηθοποιός
Τσαλούχας Θεόδωρος, δημοτικός σύμβουλος Βόλου

“Ανέκδοτο η Χρυσοβελώνη στον ΣΥΡΙΖΑ”

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί το να μπαινοβγαίνει η κ. Χρυσοβελώνη με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε σπίτια αριστερών ανθρώπων και να ζητά να την ψηφίσουν για να μην έρθει η δεξιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεταξάς.
Επισήμανε ακόμη πως είναι ξεδιάντροπη η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει αριστερές οικογένειες ότι η αντιλαϊκή του πολιτική είναι αριστερή.

«Οι ίδιοι φέρνουν τον μπαμπούλα της δεξιάς, αλλά εφαρμόζουν δεξιές πολιτικές. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να βαφτίσει αριστερό το νατοϊκό μέτωπο πρέπει να πέσει στο κενό. Ο ΣΥΡΙΖΑ αμαύρισε την προσπάθεια της αριστεράς. Το αντιλαϊκό έργο της επόμενης κυβέρνησης είναι δεδομένο. Το θέμα είναι ποιος θα σταθεί απέναντί της» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή παρουσίαση των υποψηφίων, η όποια κυβέρνηση, είτε ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, μόνοι τους ή με συμπληρώματα τύπου ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έχει ήδη καθορισμένο κυβερνητικό πρόγραμμα.

«Είναι η εφαρμογή των μεταμνημονιακών νόμων, η τήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας και των ματωμένων πλεονασμάτων κάτω από τη μόνιμη επιτήρηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εξασφάλιση επιπλέον προνομίων στους επιχειρηματικούς ομίλους με χτύπημα στα εργασιακά και λαϊκά δικαιώματα».
Ο κ. Μεταξάς κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην κάνουν στις 7 Ιουλίου μια επιλογή που θα στραφεί εναντίον τους την επομένη των εκλογών.
«Δεν μπορούν να οργανώσουν και να προωθήσουν στο ελάχιστον τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του λαού και μέσα στη Βουλή και κυρίως έξω από αυτήν, στους δρόμους της πάλης, εκεί όπου όλα τελικά κρίνονται» σημείωσε.

Σημειώνεται ότι από τη σημερινή παρουσίαση απουσίαζε η κ.Ρηγάκη λόγω εργασίας.

Βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ: https://we.tl/t-t3yOS12Dxb 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το