Αθλητισμός

Γνωριμία με το χάντμπολ για νέους της Αγριάς

Εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα του χάντμπολ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 το απόγευμα, στο προαύλιο του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αγριάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από της ΑΓΕ Αγριάς Κένταυρος 2008 και τον τομέα Νεότητας και Πολιτισμού του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αγριάς.
Αρκετά παιδιά έπαιξαν χάντμπολ στο αυτοσχέδιο γήπεδο που δημιουργήθηκε, καθώς και άλλα διαδραστικά παιχνίδια με την μπάλα του χάντμπολ, υπό την επίβλεψη των γυμναστριών και υπευθύνων του συλλόγου του Κενταύρου Αγριάς.
Στο τέλος ακολούθησε και αγώνας επίδειξης όπου συμμετείχαν αθλητές της ανδρικής, εφηβικής αλλά ομάδας κορασίδων του συλλόγου.

Επισημαίνεται πως την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 18,00 ξεκινούν οι προπονήσεις για τις ακαδημίες χειροσφαίρισης στο γήπεδο χάντμπολ του γυμνασίου της Αγριάς. Οι προπονήσεις θα γίνονται σε αυτό το χώρο, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς, που σύντομα θα δοθεί σε χρήση για τη νεολαία και τους κατοίκους της περιοχής.
Παράλληλα ο σύλλογος της Αγριάς σε συνεργασία με τον σύλλογο του Εύρυτου Βόλου θα λειτουργήσει ακαδημίες Χειροσφαίρισης στο κλειστό Γυμναστήριο του Βόλου . Οι ΄προπονήσεις ξεκίνησαν και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 20.30 – 22.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για πληροφορίες να απευθύνονται στα τηλέφωνα¨6907433933 (Πρωτοσύγγελος Κων/νος), 6994980720 (Χαλκιάς Αντώνης).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το