Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Aνατρεπτικές εξελίξεις – Κοντά στον δολοφόνο της Καρολάιν η EΛ.ΑΣ

Σοβαρές εξελίξεις αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τα επόμενα 24ωρα σε ό,τι αφορά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μάλιστα, τα νέα δεδομένα πρόκειται να είναι ανατρεπτικά και για όσα γνώριζε μέχρι τώρα η κοινή γνώμη.

Τα κίνητρα του δράστη
Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα, έπειτα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες κατά την 11η Μαΐου.
Τα νέα ευρήματα δίνουν απαντήσεις στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει.

Ανατρεπτικά δεδομένα
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, στο διάστημα που μεσολάβησε από την ληστεία μέχρι σήμερα, τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν εξονυχιστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας, δίχως να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Ακόμα, αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Ούτε σε αυτή την περίπτωση όμως προέκυψαν αποτελέσματα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το