Ελλάδα

Γλυφάδα: Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ – Ενας τραυματίας

Σείστηκε ολόκληρο τετράγωνο τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Γλυφάδα, εκεί που χτύπησαν ληστές με στόχο να κλέψουν ΑΤΜ που βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τραυματίστηκε ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι.
Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, καθώς έχει υποστεί κάποια θλαστικά τραύματα στο χέρι.

Οι δράστες που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν τρεις και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες. Οι άγνωστοι, που φαίνεται πως είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις της χρηματαποστολής που προμήθευε με χρήματα το ΑΤΜ, έφτασαν στο σημείο στις 04:00 τα ξημερώματα και τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση συνεργοί τους με αυτοκίνητα που τους περίμεναν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το