Κόσμος

Γιος πολιτικού κάνει αστείες γκριμάτσες στην κάμερα ενώ εκείνος μιλάει στο αμερικανικό Κοινοβούλιο

Η πρόσφατη ομιλία του John Rose σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Όχι για το περιεχόμενό της, στο οποίο υποψιαζόμαστε ότι δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί κανένας, αλλά για τις αστείες γκριμάτσες που έπαιρνε στην κάμερα ο γιος του Ρεπουμπλικανού πολιτικού ενώ εκείνος προσπαθούσε να εκθέσει, με κάθε σοβαρότητα, την άποψή του στο αμερικανικό Κοινοβούλιο.

Σε ένα βίντεο λοιπόν που έχει γίνει viral βλέπουμε τον εξάχρονο, ενώ ο πατέρας του έχει πάρει ήδη τον λόγο, στην αρχή να χαμογελάει μέχρι τα αυτιά και μετά να αποφασίζει να καταφύγει σε πιο δραστικές λύσεις για να εντυπωσιάσει, δοκιμάζοντας διάφορες εκφράσεις προσώπου. Αν μη τι άλλο, το πιο αυθεντικό τρολάρισμα για μια μονότονη πολιτική τοποθέτηση.

Το μοναδικό ντοκουμέντο μοιράστηκαν διάφοροι εκπρόσωποι της παράταξης, όπως ο Doug Andres, που σχολίασε στο X, πρώην Twitter: «Κάτι θα ξέρει». Ενώ ένας υπεύθυνος πολιτικής επικοινωνίας, ο Aaron Fritschner, έγραψε: «Συγγνώμη που καθυστερώ να απαντήσω στα ηλεκτρονικά μηνύματά σας, αλλά έχω κολλήσει και το βλέπω ξανά και ξανά».

Ακόμα και ο πατέρας του αγοριού το πήρε ψύχραιμα δημοσίως, γράφοντας με τη σειρά του στο X: «Αυτό συμβαίνει όταν λέω στον γιο μου, Guy, να χαμογελάσει στην κάμερα για τον μικρό αδερφό του». Αν και την επόμενη φορά μάλλον θα πάρει babysitter.

Πηγή: marieclaire.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το