Αθλητισμός

Γιορτή του στίβου το Σαββατοκύριακο στον Βόλο

Με τη συμμετοχή 1.350 αθλητών και αθλητριών από 246 συλλόγους διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου  Κ18. Αναμένονται δυνατές αναμετρήσεις τόσο για την ανάδειξη των πρωταθλητών, όσο και για την επίτευξη ορίων για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στην κατηγορία που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί  στις 4-7 Ιουλίου στην Ιερουσαλήμ.

Οι αγώνες του Βόλου, διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πρώτος αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και άλλοι παράγοντες του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων της κατηγορίας Κ18 τη δική τους μάχη θα δώσουν και οι αθλητές-τριες των συλλόγων της Μαγνησίας, που θα επιδιώξουν τη διάκριση. Αυτοί είναι οι εξής:

Γυναίκες Κ18
100 μέτρα: Μαυρομιχάλη Ευτυχία (Νίκη), Καυκούλα Δέσποινα (Άτλας), Αγροκώστα Χρυσούλα (Άτλας).

200 μέτρα: Μαυρομιχάλη Ευτυχία (Νίκη).

800 μέτρα: Παπασακελλαρίου Σταυρούλα (Νίκη).

1500 μέτρα: Δεδούση Μαρία (Νίκη).

100 μέτρα μετ’ εμποδίων: Βιδούρη Ελένη-Μαρία (Άτλας).

2000 μ. στιπλ: Παπασακελλαρίου Σταυρούλα (Νίκη).

4Χ400: Μάιπα Παρασκευή, Μαριτσούδη Κρυσταλλία, Βουρβούλια Ευθαλία, Παπαχρήστου Κυριακή-Ιφιγένεια, Καυκούλα Δέσποινα, Αγροκώστα Χρυσούλα, Βιδούρη Ελένη-Μαρία, Τσιγαρίδα Δέσποινα (Άτλας), Τσομπανοπούλου Ευθυμία, Λίταινα Μαρία-Σταματία, Μαλαμούλη Καλ., Σέχα  Δέσποινα, Σιάρρα Ασπασία (Α.Ο. Μαγνησίας).

Δισκοβολία: Μπακοστέργιου Σοφία (Άτλας), Ευαγγελογιάννη Αριστέα-Μαρία, Κουκουγιάννη Μαρία (Γ.Σ. Βόλου).

Ύψος: Κωστούλα Ελένη-Μαρία (Νίκη).

Ακοντισμός: Βουρβούλια Μαρία-Εφραιμία (Άτλας).

Μήκος: Ρέππου Ζωή-Ιωάννα (Νίκη), Τσομπανοπούλου Ευθυμία ( Α.Ο. Μαγνησίας).

Τριπλούν: Βελέντζα Ανδρομάχη (Νίκη), Ρέππου Ζωή-Ιωάννα (Νίκη), Μάιπα Παρασκευή (Άτλας), Μαριτσούδη Κρυσταλλία (Άτλας), Βουρβούλια Ευθαλία (Άτλας),

Παπαχρήστου Κυριακή-Ιφιγένεια (Άτλας).

Άνδρες Κ18
200μ.: Βιδούρης Σπυρίδων (Γ.Σ. Βόλου).

110 μέτρα μετ’ εμποδίων: Γκαγιάννης Γεώργιος (Άτλας), Τακτικός Χρήστος-Φίλιππος (Άτλας), Σταθούρος Ρωμανός-Γεώργιος (Άτλας), Καυκούλας Παναγιώτης (Άτλας).

2.000 μ. στιπλ: Δεληχρήστος Εμμανουήλ (Νίκη).

4Χ100: Ασβεστάς Ελευθέριος, Γκαγιάννης Γεώργιος, Τακτικός Χρήστος-Φίλιππος, Σταθούρος Ρωμανός-Γεώργιος, Καυκούλας Παναγιώτης, Δεληκωνσταντής Αθανάσιος (Άτλας), Αντωνιάδης Αλέξανδρος, Γκόγκος Αριστείδης, Τζαμουρίδης Άγγελος-Ιωάννης, Μιχαλόπουλος Πέτρος (Νίκη).

Δισκοβολία: Μακρυγιάννης Κλέαρχος (Γ.Σ. Βόλου).

Ύψος: Κοντοβάς Σταύρος (Γ.Σ. Αλμυρού).

Μήκος: Γρηγορίου Απόστολος (Γ.Σ. Βόλου), Προυσινούδης Αλέξανδρος (Α.Ο. Μαγνησίας).

Σφαιροβολία: Λεύκας Μάριος (Νίκη).

Τριπλούν: Γρηγορίου Απόστολος (Γ.Σ. Βόλου), Δενελάβας Άγγελος (Νίκη), Ασβεστάς Ελευθέριος (Άτλας).

Το πρόγραμμα
Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, πρωί θα γίνονται οι προκριματικοί των αγωνισμάτων και απόγευμα οι τελικοί. Αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο από τις 08.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. (προκριματικοί) και από τις 5 μ.μ. έως 10 μ.μ. (τελικοί). Αύριο Κυριακή από τις 08.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. (προκριματικοί) και από τις 4.45 μ.μ. έως 9 μ.μ. (τελικοί).

Για την είσοδο του κοινού δεν υπάρχει κόστος εισιτήριου εισόδου, και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν απαιτείται πλέον η επίδειξη εγγράφου εμβολιασμού ή self test για την είσοδο των θεατών.

Το πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Yutube, ενώ θα υπάρχει συνεχή ροή αποτελεσμάτων από την εφαρμογή Roster Athletics.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το