Τοπικά

Γιορτή Κρασιού από μεθαύριο στη Ν. Αγχίαλο

giorti eikonas

Ανοίγει τις πύλες της μεθαύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 16 του μήνα η φετινή γιορτή κρασιού στη Νέα Αγχίαλο, η οποία αποτελεί θεσμό πλέον για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας. Οι εκτιμήσεις των διοργανωτών αναφέρουν μεγάλη προσέλευση, με τις τιμές να διατηρούνται στα ίδια περίπου με τα περσινά επίπεδα.

Μεγάλη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, αναμένεται να είναι φέτος η προσέλευση των επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας και όχι μόνο στη γιορτή κρασιού Νέας Αγχιάλου, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό.

Οι εκδηλώσεις φέτος διοργανώνονται από μεθαύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 16 του τρέχοντος μήνα, με ένα δυναμικό πρόγραμμα και με γνωστά ονόματα καλλιτεχνών, με τις τιμές, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να διατηρούνται φέτος στα ίδια περίπου με τα περσινά επίπεδα.

Απομένει να εγκατασταθεί το τελικό κιόσκι, εργασία που ανέλαβε ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα», ο οποίος θα διαθέσει δωρεάν στους επισκέπτες το κρασί. Οι συνεννοήσεις με τους καλλιτέχνες έγιναν και υπογράφηκαν τα συμφωνητικά. Η έναρξη της γιορτής κρασιού γίνεται μεθαύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου με το κ. Πάγκαλο με παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς Συλλόγους. Την Παρασκευή 14 του μήνα θα είναι η κ. Άντζελα Δημητρίου με τον κ. Άγγελο Διονυσίου με λαϊκό πρόγραμμα. Η γιορτή κρασιού κορυφώνεται το Σάββατο 15 Αυγούστου με την παρουσία του κ. Πάνου Κιάμου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 16 Αυγούστου με την κ. Γωγώ Τσαμπά και την κ. Παναγιωτοπούλου. Σχετικά με τις τιμές, διαμορφώνονται φέτος στα ίδια περίπου με τα περσινά επίπεδα. Οι τιμές είναι την Πέμπτη 13/8 συμβολικά στα 2 ευρώ, την Παρασκευή 14/8 στα 6 ευρώ, το Σάββατο 15/8 στα 10 ευρώ και την Κυριακή 16/8 στα 5 ευρώ. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση στη φετινή γιορτή κρασιού, όπως κάθε χρόνο βέβαια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το