Αθλητισμός

Γιορτή για τον Θησέα ο αγώνας με τη Νίκη

Η ωραία περιπέτεια της Γ’ Εθνικής αρχίζει αύριο Κυριακή για τον νεοφώτιστο Θησέα Αγριάς. Μάλιστα οι «πράσινοι» θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού καλούνται να κοντράρουν τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο (4 μ.μ.).
Στις τάξεις τους γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ της συγκεκριμένης συνάντησης και γι’ αυτό θα παίξουν απελευθερωμένα και χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Αλιάτης δήλωσε σχετικά στη «Θ»:
«Για μας κάθε αγώνας στη Γ’ Εθνική θα είναι μία γιορτή. Έτσι βλέπουμε και το παιχνίδι με τη Νίκη. Κατά κάποιο τρόπο ίσως είναι και καλύτερα που αντιμετωπίζουμε στο ξεκίνημα μία τόσο δυνατή ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο. Θα μπούμε κατ’ ευθείαν στα βαθειά της κατηγορίας και θα συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες της. Ξέρουμε ότι θα δεχθούμε πίεση από τη Νίκη, αλλά δεν έχουμε άγχος. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, θα το χαρούμε πάνω από όλα και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, διεκδικώντας ότι πιθανότητες μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Στο μεταξύ, αν εξαιρέσει κανείς τις γνωστές και μόνιμες απουσίες των Δημήτρη Γαρυφάλλου και Νίκου Υφαντή, στον Θησέα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Μάλιστα στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι θα είναι και ο Ηλίας Βλάχος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Γιάννης Καψιώτης, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: “Αφαιρέστε μας 3 βαθμούς και απαγορεύστε μας την είσοδο στις έδρες των ανώνυμων εταιρειών σας”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο…

4 Δεκεμβρίου 2023

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών με μέλος γνωστό τράπερ – Στα χέρια τους όπλα και εκρηκτικά

Σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε όλη τη χώρα εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ σε αυτή φέρεται…

4 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα: Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον θάνατο και την κακοποίηση σκύλου

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον θάνατο και την κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα. Η…

4 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κ. Γουργουλιάνης για τη “μυστηριώδη” πνευμονία του λευκού πνεύμονα – Σε ποιες χώρες έχουν εντοπιστεί κρούσματα

«Σαρώνει» η «μυστηριώδης» πνευμονία ή αλλιώς το Σύνδρομο Λευκού Πνεύμονα με εκατοντάδες κρούσματα στην Κίνα,…

4 Δεκεμβρίου 2023

Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο 57χρονου

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Βουλγαράκης και η κηδεία του…

4 Δεκεμβρίου 2023

Αρκτούρος για τον πυροβολισμό μαμάς αρκούδας και των μικρών της: Έχουν αυξηθεί οι δολοφονίες άγριων ζώων

Μια απίστευτη θηριωδία σημειώθηκε στην Κόνιτσα, όπου άγνωστοι δολοφόνησαν μια αρκούδα και τα δύο μικρά…

4 Δεκεμβρίου 2023