Αθλητισμός

Γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου στον Διαγόρα

Μία όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, με αφορμή την αλλαγή του χρόνου. Για μία ακόμη φορά φάνηκε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, με τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες να ανταλλάσσουν ευχές για το 2020.
Η έναρξη της νέας χρονιάς βρίσκει τον Διαγόρα σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αφού η ομάδα είναι προτελευταία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 11 πόντους στο ενεργητικό της και στο -5 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ωστόσο, στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας είναι κοινή η πεποίθηση ότι η ανάκαμψη θα έλθει μέσα στο 2020 και ότι ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί.
Φυσικά η σκέψη όλων είναι αυτή τη στιγμή στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τα Μετέωρα όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Διαγόρα. Εξάλλου, μόνο αν αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος θα έχει ελπίδες να σωθεί η ομάδα.
Διαιτητής του αγώνα Διαγόρας-Μετέωρα θα είναι ο Βασίλης Τσιγαρίδας, που θα έχει ως βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη και Γιώργο Λιτοσελίτη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ ο παρατηρητής τους Δαμιανός Ευθυμιάδης προέρχεται από την ΕΠΣ Πιερίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το