Τοπικά

Γιώργος Ξηραδάκης: “Θετική ψήφο στη ΝΔ, «μαύρο» στον λαϊκισμό”

“Ήρθε η ώρα να ρίξουμε θετική ψήφο στη ΝΔ και «μαύρο» στον λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει σήμερα στην πατρίδα μας ο κ. Τσίπρας”, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Ξηραδάκης.

Ο «καπετάνιος» του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ παραβρέθηκε την Τετάρτη στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”.
Αργότερα την ίδια ημέρα πραγματοποίησε κοινή ομιλία στον Πύργο της Κηφισιάς, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ξεκάθαρα την υποστήριξή του, προς το πρόσωπο του Γ. Ξηραδάκη.

Σήμερα  Πέμπτη 23 Μαΐου, ο Γιώργος Ξηραδάκης επισκέφθηκε την Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού), όπου και μίλησε παρουσία καθηγητών και σπουδαστών της Ακαδημίας, μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και περηφάνιας, εφόσον βρέθηκε εκεί, από όπου ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Έπειτα ο Γ. Ξηραδάκης επισκέφθηκε και τα παιδικά χωριά SOS.
Ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων ότι όσο ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να διχάζει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται να ενώσει τους Έλληνες. Γιατί για να επιβιώσει η Ελλάδα σε μια Ευρώπη, όπου κλυδωνίζεται η συνοχή της, θα πρέπει να διατηρήσει την ενότητα και την ομοψυχία των πολιτών της. Για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τα προβλήματά της και να ισχυροποιήσει την θέση της στην Ευρώπη, θα πρέπει να προτάξει την κοινωνική της συνοχή.
“Για να επανέλθει η πατρίδα μας στον δρόμο της ευημερίας και της προόδου, θα πρέπει οι Έλληνες πολίτες να καταδικάσουν την Κυριακή αυτούς που κρατούν την χώρα δέσμια σε ιδεοληψίες και τον κακό της εαυτό. Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι, οι πολίτες να γυρίσουν την πλάτη τους στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν την θετική τους ψήφο στη ΝΔ, ώστε να αρχίσει μια νέα εποχή για την πατρίδα μας” ανέφερε ο κ. Ξηραδάκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το