Τοπικά

Γιώργος Τράγκας “Να ζητήσει η Ελλάδα οικονομική αγρανάπαυση – Στόχος μας η στήριξη της ελληνικής οικογένειας”

 

Την ανάγκη η Ελλάδα να κάνει επανεκίννηση και να ζητήσει οικονομική αγρανάπαυση τόνισε από το Βόλο όπου βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, ενώ κριτική άσκησε και στα ΜΜΕ της Αθήνας για τη στάση τους.

Ο κ. Τράγκας, περιοδεύει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος και καταγράφει προβλήματα.

Όπως είπε “Υπάρχει ένδεια και φτώχεια μείωση του βιοτικού επιπέδου και του προσδόκιμου ζωής. Δεν υπάρχει καμία ανάπτυξης. Προστέθηκαν κι άλλοι άνεργοι. Πρέπει να λυθεί το θέμα του χρέους, καθώς χώρα με 380δις δεν μπορεί να έχει ανάπτυξη κι  οι ειδήμονες λένε ότι θα προστεθεί κι άλλο. Χυδαίο ψέμα και προπαγάνδα ότι 4εκ. περίπου ΑΦΜ είναι υπερχρεωμένα κι ότι ο πληθυσμός θα έχει ανάπτυξη. Όλα αυτά όπως και η χυδαία προπαγάνδα για επιδοματική πολιτική. όταν μοιράζονται οικονομικά αντίδωρα στους Έλληνες ότι το κράτος προοδεύει. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει επανεκίννηση και να ζητήσει οικονομική αγρανάπαυση – Η χώρα πεθαίνει Η Κρήτη και το Ν.Αιγαίου έχουν θετικό πρόσημο. Ο Μητσοτάκης εργαλειοποίησε τον ιό που είναι τοξικός και υπερμεταδοτικός αλλά τα μέτρα που έφερε ο Μητσοτάκης έφεραν την χειρότερη αιτία θανάτου, τη φτώχεια”.

Για τις θεομηνίες ανέφερε ότι “έχουμε αντιμετωπίσει πολλές καταστροφές αλλά το ανύπαρκτο επιτελικό κράτος, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμία φυσική καταστροφή. Ο βασικός υπεύθυνος γι αόλα όσα συμβαίνουν είναι οι δημοσιογράφοι της Αθήνας που κατόρθωσαν να φέρουν την Ελλάδα στην 70η θέση παγκοσμίως από άποψη ελευθεριών τύπου. Ο κόσμος παθητικοποιείται από τη στάση των ΜΜΕ της Αθήνας που παρουσιάζουν ανάπτυξη ενώ η χώρα βουλιάζει”.

Πρόταση

Ο κ. Τράγκας αναφερόμενος στην πρόταση του κινήματος που ηγείται, έκανε λόγο για φορολογία τύπου Κύπρου, πάγωμα 10ετές όλων των δανείων και επανεξέταση όλων των φακέλων και πλήρης στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα και ειδικά της πολύτεκνης και τρίτεκνης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το