Ελλάδα

Γιατρός πυροβόλησε κατά λάθος το φίλο του στη Λαμία

pyrovolismos

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπεσε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο κατάστημά του στη Λαμία 34χρονος ιδιοκτήτης οπλοπωλείου, πατέρας δύο παιδιών, όταν εκπυρσοκρότησε το πιστόλι φίλου του ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο κατάστημα.
Το συμβάν εξελίχθηκε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί όταν 45χρονος γιατρός πήγε στο οπλοπωλείο του θύματος.
Οι δυο τους ήταν μόνοι μέσα στο κατάστημα και κανείς δεν ξέρει πώς συνέβησαν τα πραγματικά γεγονότα, καθώς από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ο 34χρονος έχει τραυματιστεί θανάσιμα από σφαίρα στο θώρακα και με φορά από δεξιά προς αριστερά.
Ο 45χρονος γιατρός φώναξε αμέσως ασθενοφόρο και ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αμέσως μετά, ο 45χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία όπου κρατείται και καταθέτει αυτή την ώρα. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι ο 45χρονος γιατρός κατείχε νόμιμα το πιστόλι καθώς είχε τη σχετική άδεια οπλοφορίας και μάλιστα παρουσιάζεται ιδιαίτερα έμπειρος γύρω από τα όπλα. Με το θύμα πήγαινε πολύ συχνά για κυνήγι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένουν ανεξήγητες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το