Κόσμος

Γιατί η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ ενδέχεται να γίνει δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Έχει ήδη περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε ο διάσημος τραγουδιστής θα κηδευτεί.

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι κρίσιμες εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την αιτία και τις συνθήκες του θανάτου του, γεγονός που συνεπάγεται ότι η οικογένειά του μπορεί να καθυστερήσει την τελετή για μερικές εβδομάδες ακόμη, ίσως και περί τα τέλη Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail οι τοξικολογικές εξετάσεις που παραγγέλθηκαν μετά την νεκροψία-νεκροτομή δεν θα είναι έτοιμες μέχρι τα τέλη του μηνός. Οι εξετάσεις αυτές αναμένεται να λύσουν το μυστήριο για το αν ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών.
«Περιμένω ότι τα αποτελέσματα θα βγουν στα τέλη του μήνα» είπε πηγή στην εφημερίδα «Sun», σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση και ότι η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατό του «ύποπτο».

Έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να παραδώσει το πτώμα του τραγουδιστή στην οικογένειά του προκειμένου να γίνει η ταφή.
Χθες βράδυ, ο τελευταίος σύντροφός του Φάντι Φαουάζ ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter όπου εμφανίζεται ο ίδιος αγκαλιά με τον Τζορτζ Μάικλ, να επιβαίνουν σε ένα σκάφος. «Σήμερα, πριν από πέντε χρόνια. Σε αγαπώ», σχολίασε ο Φαουάζ.
Ο κομμωτής, που έβγαινε για τέσσερα χρόνια με τον τραγουδιστή της ποπ, ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της ζωής του Τζορτζ Μάικλ.
Ο ίδιος επανέλαβε τους ισχυρισμούς του, ότι πέρασαν την ημέρα μαζί, αλλά το βράδυ αποκοιμήθηκε στο αμάξι του και το πρωί που πήγε να ξυπνήσει τον τραγουδιστή τον βρήκε νεκρό.

Πηγή: Έθνος

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Δραματική έκκληση Γκουτέρες ενόψει συνομιλιών για το κλίμα

Την Ανταρκτική επισκέφθηκε ο Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει των διεθνών συνομιλιών για το κλίμα. Ο Γ.Γ.…

27 Νοεμβρίου 2023

Τι έδειξε το πόρισμα για την ηλεκτροπληξία της 24χρονης μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της

Σοβαρά λάθη και παραλήψεις αποκαλύπτει το πόρισμα των ειδικών για τα αίτια που οδήγησαν στην…

27 Νοεμβρίου 2023

10.000 οι άφαντοι ποινικοί που είναι εκτός φυλακής – Στα χαρτιά οι περιοριστικοί όροι

Σε τουλάχιστον 10.000 υπολογίζονται τα άτομα με ποινικές εμπλοκές που είναι εκτός φυλακών με περιοριστικούς…

27 Νοεμβρίου 2023

myPROPERTY: Επέκταση e-δηλώσεων φόρου κληρονομιάς

Νέες δυνατότητες ψηφιακής υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων,…

27 Νοεμβρίου 2023

Φωτιά σε σκεπή σπιτιού στο δρόμο προς Μυλοπόταμο

Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής  μετά από κλήση για φωτιά στην Τσαγκαράδα. Η φωτιά ξέσπασε…

27 Νοεμβρίου 2023

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Γιατί ονομάστηκε το Φεγγάρι του Κάστορα

Το «Φεγγάρι του Κάστορα», η προτελευταία πανσέληνος του 2023, υπόσχεται, στους λάτρεις της αστρονομίας και…

27 Νοεμβρίου 2023