ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πυρκαγιά σε ιστιοφόρο στην Αίγινα

Ελλάδα

Τοπικά

Γιάννης Τόλιας: «Έχω πλέον ελεύθερο χρόνο για μένα και την οικογένειά μου»

Συγκινησιακά φορτισμένος δήλωσε ο τέως αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Γιάννης Τόλιας, ο οποίος μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,86 και στον Δημήτρη Πελεκούδα για την αποστράτευσή του από το Σώμα μετά από 36 χρόνια υπηρεσίας.
Ο κ. Τόλιας αποκάλυψε ότι δεν περίμενε την αποστράτευσή του άμεσα, παρότι ήταν προετοιμασμένος εδώ και χρόνια.
Πέντε μέρες, πάντως, μετά την παράδοση των καθηκόντων του, δήλωσε ότι πλέον έχει αρκετό χρόνο για ξεκούραση. Ωστόσο, αυτό που περισσότερο τον ενδιαφέρει είναι να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, την σύζυγο και τα δυο του παιδιά, που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και τους είχε στεναχωρήσει με την απουσία του, όπως είπε.

Ο κ. Τόλιας εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίησή του για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο και πρόσθεσε ότι μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα προσπάθησε να βοηθήσει τους ανθρώπους, αντίληψη την οποία επιχείρησε να μεταδώσει και στους συναδέλφους του. «Η ανταπόκριση που συναντώ τώρα, σημαίνει ότι το πέτυχα και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μετά την αποστρατεία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος δεν δίστασε να αναγνωρίσει ότι μπορεί, κατά τη διάρκεια της θητείας του, να στεναχώρησε και κάποιους, πολίτες αλλά και συναδέλφους του, όμως θα πρέπει να ξέρουν, όπως είπε, ότι δεν το έκανε ποτέ με δόλο, αλλά λειτούργησε πάντα μέσα στα υπηρεσιακά πλαίσια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το