Τοπικά

Γιάννης Οικονόμου “Διαχρονική αξία να ασχολείσαι με την πολιτική και να εμπνέεις νέους ανθρώπους”-photos

Στον Βόλο βρέθηκαν ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Volos Palace και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της ΝΔ του νομού, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί, καθώς επίσης, μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΕΕΠ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ και δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, ενώ σε δήλωσή του για την παρουσία του στην εκδήλωση δήλωσε “Ανταποκρίθηκα με πολύ μεγάλη χαρά στην πρόσκληση της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας της Μαγνησίας για να έρθω εδώ, μαζί με καλούς συναδέλφους και αγαπημένους φίλους. Να κουβεντιάσουμε για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ και όχι μόνο, αλλά και για τη διαχρονική αξία να ασχολείσαι με την πολιτική και να εμπνέεις νέους ανθρώπους, για να είναι πρωτοπόροι στην προσπάθεια της πατρίδας και της παράταξης να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις και να ανοίγει δρόμους. Να κρατά ανοιχτό τον δρόμο της προκοπής και της ευημερίας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως για τη νέα γενιά”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το