Τοπικά

Γιάννης Κάϊρας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ευθύνη για την απογύμνωση του ΕΣΥ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της υγείας, το μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας Μαγνησίας, κ. Γιάννης Κάϊρας, πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας, επισημαίνει σε δηλώσεις του:
Η απογύμνωση του Ε.Σ.Υ. και της Κοινωνικής πρόνοιας δεν είναι κάτι που έγινε στην προηγούμενη 4 ετία αλλά σε βάθος δεκαετιών ειδικά από τις κυβερνήσεις των Μνημονίων.
Φυσικά ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν αναλογικά την ευθύνη για την τραγωδία που συμβαίνει στην Χώρα μας.
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη της ΝΔ έλαχε να σκάσει στα χέρια της η βόμβα της υγείας και αυτό την αφήνει έκθετη για όλο τον προγραμματικό της λόγο και το σχέδιο της για την Δημόσια Υγεία.
Εξυπηρέτηση και μόνο ιδιωτικών συμφερόντων αφού η υγεία είναι μια αέναη προσοδοφόρα επιχείρηση κατά τον νεοφιλελευθερισμό και τον Καπιταλισμό.
Η επιχείρηση μετάθεση της ευθύνης προς τους πολίτες για την Πανδημία και την αποτυχία τους σαν κυβερνώντες είναι φανερή επίσης.
Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να φανεί γενναίος και να βγει από αυτή την νέα αναγκαστική φυλακή ακόμα πιο δυνατός και κατά το δυνατόν με τις λιγότερες απώλειες.
Έπειτα θα πρέπει να αποδώσει ο Λαός μας τις ευθύνες εκεί που πρέπει .
Ας τους αποδείξουμε λοιπόν ότι δεν είμαστε μόνο αριθμοί που εξυπηρετούν τους μισθούς τους και τις μίζες τους.
Μετά το τέλος της πανδημίας θα πρέπει να υπάρξει ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού με προσφυγή στις κάλπες, προτού μας χρεώσουν ακόμα ένα Μνημόνιο “αναγκαστικό” λόγω της Πανδημίας.
Αυτοί έχουν έτοιμο το σχέδιο της επόμενης ημέρας..
Εμείς;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το