Αθλητισμός

Για την πρωτιά του ομίλου ο Διαγόρας με Αταλάντη (προαγγελία)

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τα σωματεία του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σήμερα διεξάγεται η 11η αγωνιστική, που είναι και τελευταία του πρωταθλήματος, με τον Διαγόρα να παίζει στις 17.00 στην Αταλάντη με στόχο να κρατήσει την 1η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος ο Διαγόρας βρίσκεται στην κορυφή και φυσικά θέλει να παραμείνει σε αυτή. Έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς, ενώ ο συντελεστής τερμάτων του είναι +12 (17-5).  Ο δεύτερος Ηρακλής Ψαχνών έχει 17 πόντους και γκολ 13-8 (+5), ενώ μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και για τη Νέα Αρτάκη, που είναι 3η με 16 βαθμούς και τέρματα 14-8 (+6).

Αν ο Διαγόρας κερδίσει σήμερα στην Αταλάντη είναι πρώτος ό,τι και αν κάνουν οι άλλοι διεκδικητές, με τον Ηρακλή Ψαχνών να υποδέχεται τον αδιάφορο Αμβρυσσέα Διστόμου και τη Νέα Αρτάκη να αντιμετωπίζει τη Δήμητρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Βέβαια, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δεν θα έχει εύκολη αποστολή, καθώς η Αταλάντη χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για την παραμονή της. Όμως ένα «Χ» (και ιδιαίτερα αν σημειωθούν τέρματα) ίσως βολέψει και τις δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, για να χαθεί ο τίτλος από τον Διαγόρα θα πρέπει ο Ηρακλής Ψαχνών να κερδίσει με επτά γκολ διαφορά και πάνω στον δικό του αγώνα.

Στον Διαγόρα θα παίξουν για τη νίκη, θέλοντας να γράψουν ιστορία, αφού η κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη στιγμή του συλλόγου, ενώ θα διαφημίσει το Στεφανοβίκειο σε όλη την Ελλάδα, αφού η ομάδα θα παίξει και στα μπαράζ ανόδου.

Ο κ. Αρσένος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βασίλη Λάιου, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Φίλιππος Καραμπούζης, Γιώργος Σκύφτας, Θάνος Κυρίτσης, Κώστας Ζενούνης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Κόφφας, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αλέκος Κουβελάς, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Καραμανλής, Γιάννης Κυρίτσης.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης της ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Οικονόμου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και Δημήτρη Παγουρτζή της ΕΠΣ Πειραιά. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Παπαμίχος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το