Αθλητισμός

Για το «έξι στα έξι» ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ομάδα B.C. Αγριάς υποδέχεται το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου να τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Την ομάδα του B.C. Αγριάς, πρώην Μεταμόρφωση Βόλου , φιλοξενεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου.
Η ομάδα μας μετά τις πέντε συνεχείς νίκες θέλει να διευρύνει το σερί της και να παραμείνει μόνη πρώτη στη κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Μοναδικός απόντας ο Νίκος Τσιαπράζης, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρόσθιο χιαστό και θα εγχειριστεί, ενώ μόνιμος απόντας ο Κώστας Κολιός, που οι φοιτητικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει και μπορεί να παίζει όμορφο μπάσκετ, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τις νίκες, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας αλλά για να γίνει αυτό έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας οι όποιοι έως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί .
Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Την Τετάρτη όλη η ομάδα και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δείπνησαν στη ταβέρνα Α+Β της οικογένειας του κ. Αλέκου Σαρακατσάνου στη Μακρινίτσα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το