Τοπικά

Για επτά απάτες κατηγορείται 57χρονος που συνελήφθη το 2019 στον Βόλο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση απάτης σε βάρος αγροτικού συνεταιρισμού στον Βόλο και τη σύλληψη ενός 57χρονου για την υπόθεση.
Ο 57χρονος συνελήφθη την 1η Αυγούστου του 2019 για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας μετά από καταγγελία από τους υπεύθυνους του συνεταιρισμού.
Ο 57χρονος προσποιούμενος τον εκπρόσωπο ανύπαρκτης εταιρείας, είχε επικοινωνήσει με υπαλλήλους του συνεταιρισμού ΕΒΟΛ και πραγματοποίησε δύο παραγγελίες μεγάλης ποσότητας τυριού.
Μάλιστα είχε αποστείλει και πλαστά αποδεικτικά κατάθεσης για τις παραγγελίες.
Από την έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προέκυψε ότι ο 57χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του κατά το χρονικό διάστημα από 28 Μαρτίου έως 1 Αυγούστου του 2019, διέπραξαν ακόμη επτά παρόμοιες απάτες, τετελεσμένες και σε απόπειρα σχετικά με παραγγελίες προϊόντων σε βάρος εταιρειών που εδρεύουν σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ διερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το