Ελλάδα

Για δεύτερη μέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η οξυγόνωσή του βρίσκεται σε καλό επίπεδο αλλά δεν πέφτει ο πυρετός. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν είναι διασωληνωμένος, όμως οι γιατροί αποφάσισαν να μπει στη ΜΕΘ για να βελτιωθεί η οξυγόνωσή του.

Ο κ. Πλακιωτάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Δευτέρα, όταν εμφάνισε πυρετό και έκανε το τεστ. Εμεινε στο σπίτι του για κάποιες μέρες, μέχρι που εισήχθη στον Ευαγγελισμό αρχικά σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και στη συνέχεια στη ΜΕΘ. Στις 30 Νοεμβρίου και προτού εισαχθεί στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού είχε στείλει το δικό του «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», είχε γράψει ο κ. Πλακιωτάκης.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το