Τοπικά

Για 6η χρονιά Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους”

Το Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους”, επιμένοντας στην προσπάθειά του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, πρόκειται να λειτουργήσει για 6η χρονιά κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7.00 με 8.00 το απόγευμα για όλο τον Σεπτέμβριο. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ζητούνται εθελοντές δάσκαλοι και καθηγητές διορισμένοι, αδιόριστοι αλλά και φοιτητές όλων των ειδικοτήτων, με έμφαση στα Φιλολογικά και στα Μαθηματικά, οι οποίοι να θέλουν να αφιερώσουν εθελοντικά δυο ώρες την εβδομάδα από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές στην κατανόηση των σχολικών μαθημάτων. Σε όσους την χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.
Παράλληλα το Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” άρχισε ήδη την συλλογή σχολικών ειδών. συγκεντρώνει τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο.

Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους”
Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας , Νέα Ιωνία
τηλ. 24210 91440

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το