Ελλάδα

Γεροβασίλη: Εκανε χιούμορ ο Πρωθυπουργός -Δεν θα συλλάβουμε τον Μητσοτάκη

Μετά την έκταση που πήρε η αναφορά του Πρωθυπουργού περί σύλληψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση τα μαζεύει.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ.«Για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ, αφού προσέλαβε την περιπαιχτική αναφορά του Πρωθυπουργού στις κινητοποιήσεις και τις σχετικές δηλώσεις των ένστολων συνδικαλιστών, ως προτροπή να τον συλλάβουν» δήλωσε η Ο. Γεροβασίλη προσθέτοντας: «Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Μητσοτάκη ότι τέτοιο κίνδυνο δεν διατρέχει». Σημείωσε όμως ότι «απεναντίας, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, αν οι πολίτες καταλάβουν τι ακριβώς προτείνει, να μείνει στάσιμος για πάντα στο σημερινό του αξίωμα».

Επίσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολιάζοντας το σκηνικό της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε: «Παρά το σινεφίλ σκηνικό με το ημίφως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει το αληθινό του πρόσωπο.

Μέσα σε τρεις ολόκληρες ώρες δεν βρήκε χρόνο να κάνει ούτε μία αναφορά στις λέξεις «εργαζόμενος», «άνεργος», «συνταξιούχος»».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το