Κόσμος

Γερμανός εισαγγελέας: Ο παιδόφιλος σκότωσε την Μαντλίν λίγο μετά την απαγωγή της

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν. Σύμφωνα με δηλώσεις Γερμανού εισαγγελέα στους Times, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρύκνερ, ο οποίος είναι ο Νο1 ύποπτος, συζήτησε στο διαδίκτυο μ’ έναν άλλον παιδόφιλο, την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Μπρύκνερ εξέφρασε την επιθυμία του να «πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες». Ερωτηθείς, δε, τι θα συμβεί εάν τον πιάσουν, η απάντησή του ήταν «μπα, αν έχεις καταστρέψει τα στοιχεία…». «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανώς το απήγαγε, το βίασε και έπειτα το σκότωσε», λέει ο εισαγγελέας. «Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα πιθανώς στην Πορτογαλία αλλά και αλλού, όπως στη Γερμανία», προσθέτει.

Στο μεταξύ ο εισαγγελέας δηλώνει πως το πτώμα είναι το μόνο στοιχείο που λείπει για να πιστοποιηθεί ο θάνατος της μικρής Μάντλιν. Όσον αφορά τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι ο ρόλος ενός υπαλλήλου του ξενοδοχείου στο Αλγκάρβε, ο οποίος φέρεται να έδωσε στον Γερμανό παιδόφιλο την πληροφορία πως το δωμάτιο όπου διέμενε η μικρή ήταν ξεκλείδωτο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το