Ελλάδα

Γεννηματά σε Τσίπρα: Ντροπή να λές ότι στηρίζεις τους αδύναμους ενώ τους εξοντώνεις

Το ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τη βουλευτή Εύη Χριστοφιλόπουλου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καρύδη, συνοδευόμενη από το δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.

Η κ. Γεννηματά μετά τη συνάντηση εξαπέλυσε τα βέλη της κριτικής της στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι «είναι ντροπή να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας ότι στηρίζει τους αδύναμους την ώρα που τους εξοντώνει: με περικοπή του ΕΚΑΣ, με μείωση του αφορολόγητου, με έμμεσους φόρους, με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, με μείωση των συντάξεων, με αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα και στην περίθαλψη, με απαξίωση των δομών υγείας και πρόνοιας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που τους πιάσαμε στα πράσα να προσπαθούν να προστατεύσουν αυτούς που κάνουν business με offshore».
Μίλησε για ψέματα και εξαπάτηση του ελληνικού λαού ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ελπίδα, με σύγχρονες και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές ώστε να δημιουργηθεί ανάπτυξη, δουλειές και κοινωνική προστασία-κοινωνική αλληλεγγύη.
«Αυτή ήταν πάντα η προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να ενώσουμε τους Έλληνες, αυτό θα κάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Tέρμα ο διχασμός, γιατί αυτός αυξάνει μόνο τους απελπισμένους και εμείς θέλουμε προοπτική για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τους πιο αδύναμους και τη νέα γενιά», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το