Ελλάδα

Η Γεννηματά καταγγέλλει Τσίπρα, Βούτση, Μητσοτάκη -Η Βουλή δεν είναι σπίτι σας

Σφοδρή επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, εξαπέλυσε η πρόεδρος της δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που πλέον είναι τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε η κοινοβουλευτική τάξη αναγκάστηκε να μιλήσει μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρωθυπουργό.

Η κυρία Γεννηματά μιλήσει για «κακοστημένη παράσταση του δικομματισμού που δεν κόβει εισιτήρια ούτε στο διάλειμμα» όπως είπε, καθώς «οι πολίτες πια δεν την παρακολουθούν».

Μάλιστα επιτέθηκε προσωπικά στον Νίκο Βούτση λέγοντας ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη ως πρόεδρος της Βουλής γι’ αυτό που έγινε το οποίο χαρακτήρισε πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά. «Λυπούμαι πολύ, πρέπει να καταλάβετε ότι η Βουλή δεν είναι το σπίτι σας» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο έντονος διάλογος με Βούτση

Η επίθεση της κυρίας Γεννηματά στον πρόεδρο της Βουλής και δεν έμεινε αναπάντητο από τον κύριο Βούτση και ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ τους.

Βούτσης :Δεν υπάρχουν σενάρια συνωμοσίας και στησίματα παράστασης.Για να μη θυμηθούμε επί πολλά χρόνια τι γινόταν μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Γεννηματά: Ποτέ δεν έγιναν αυτά τα πράγματα στο κοινοβούλιο, ότι αναγκάζεστε να απολογηθείτε τώρα δεν σας απαλλάσσει από αυτά που κάνατε.

Βούτσης: Την άλλη φορά που θα γίνονται συνεννόησης με τα γραφεία σας να υπάρχει συνέπεια και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο.

Γεννηματά: Υπήρξε απόλυτη συνέπεια.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το