Τοπικά

Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καθαριστριών Μαγνησίας την ερχόμενη Παρασκευή

Η διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας καλεί τους εργαζόμενους στο κλάδο καθαριότητας να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη και ώρα 6.00 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου και ζητεί από την ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΒ στην αυριανή συνεδρίαση να αποφασίσει την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως, ειδικότερα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Σωματείου καταδικάζει την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ που ακόμα για μια φορά προσπαθεί να καλλιεργήσει σύγχυση και να πρότεινε απεργία στις 25 Σεπτέμβρη κόντρα στις δεκάδες αποφάσεις που ήδη υπάρχουν και να εγκλωβίσει εργαζόμενους, να ματαιώσει την απεργία.
Είναι συνειδητοί απεργοσπάστες, τα πλέον διαλυτικά στοιχεία που λειτουργούν στις πλάτες των εργαζομένων, μόνιμοι στυλοβάτες των επιχειρηματικών ομίλων και των κυβερνήσεων τους. Δεν ήθελαν ούτε θέλουν την απεργία. Το πρόβλημα τους δεν είναι η ημερομηνία αλλά το περιεχόμενο. Έχουν συμφωνήσει σε όλα με την κυβέρνηση, βρίσκονται στην ίδια όχθη.
Το πολυνομοσχέδιο ΝΔ της κυβέρνησης αποτελεί ωρολογιακή βόμβα καταρχάς για τους όρους δουλειάς των εργαζομένων και παράλληλα επιχειρεί να αφαιρέσει τη δυνατότητα στην διαμαρτυρία, στην κινητοποίηση, στην απεργία, να ακυρώσει το ρόλο και τη λειτουργία των σωματείων.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο κλάδο καθαριότητας να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση του σωματείο μας που θα γίνει την Παρασκευή, 20 Σεπτέμβρη και ώρα 6.00 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου και ζητάμε από την ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΒ στην αυριανή συνεδρίαση να στηρίξουν και να αποφασίσουν για την κήρυξη 24ωρης Απεργίας και να ταυτιστούν με την πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και δεκάδες άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια σωματεία, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το