Τοπικά

Γενική συνέλευση κι εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων στις 18 Οκτωβρίου

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και καθώς λήγει η προθεσμία προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την 31η Οκτωβρίου 2021, αποφασίστηκε η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών την 18η Οκτωβρίου 2021 στο Domotel Xenia Volos.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία θα είναι στις 25 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα & ώρα 17:00 στο Domotel Xenia Volos, Πλαστήρα 1 38222, Βόλος.
Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/2020.
Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή για την ελεγκτική επιτροπή ή για την εκπροσώπηση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ή για την εκπροσώπηση στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου ή για την εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόλου ή για οποιαδήποτε άλλη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Οργάνωση, θα πρέπει να το υποβάλλουν εγγράφως και ηλεκτρονικά έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο [email protected]
Τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, θα εφαρμοστούν τα μέτρα που θα ισχύουν για την προστασία από τον Covid-19. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε όπως τονίζεται «ν’αποδείξουμε τη δυναμική που διαθέτει ο κλάδος μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το